Forum Security Cameras Wire-Free Cameras Snapsho Sent from Argus but no video recorded

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Bob 1 year, 7 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #94915

    Cryptosmasher
    Participant

    on at least one of my cameras I have noticed that sometimes an email thumbnail is sent however no video is recorded – using these SD Cards: https://www.amazon.com/gp/product/B004ZIENBA/ref=oh_aui_detailpage_o07_s01?ie=UTF8&psc=1

    please see attached (I received 3-4 snapshots this afternoon) none were recorded?

    #94947

    Bob
    Moderator

    Hi Cryptosmasher,
    Please check your PIR Schedule and see whether you enabled PIR during the afternoon of date 2.2.2018.
    If you did, try wave your hands in front of the camera and see if this movement will be recorded. If not, please try a different microSD card as this one seems to somewhat corrupt possibly.
    Also, please mind the working temperature for the camera. If it's getting too cold, strange things come around.

    #95301

    Cryptosmasher
    Participant

    Hello, the problem seemed to be because of very old MicroSD cards I was using that were not fast enough, once I replaced them with newer cards everything is working as expected, thank you

    #95535

    Bob
    Moderator

    Hi Cryptosmasher,
    Thanks for your considerate updates on this issue.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.