Forum Security Cameras PoE Cameras RLC-410-5MP error on stream

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Cynthia 1 week, 1 day ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #1448079

    chuvihi
    Participant

    Hi all,

    I have two cameras RLC-410-5MP connected to a Surveillance system and Home Assistant through the stream that the camera is providing. Everything was working fine but last week I've updated the camera firmware because the flash support was not working on the web explorer and after the updated, my streams are not working properly.
    Both cameras are sendig some error images at some point through the stream. Please see image below to understand.
    I need to solve this because I have motion detection algorith in my server and now is detecting it by mistake all the time.
    I think is something related to the firmware because before updating everything was working fine.
    This is the firmware that is installed on the cameras.
    Model RLC-410-5MP
    UID 95270000QAIP5IE8
    Build No. build 20121100
    Hardware No. IPC_51516M5M
    Config Version v3.0.0.0
    Firmware Version v3.0.0.136_20121100
    Details IPC_51516M5MS10E1W01100000001

    Is there any option to go back to previous firmware? I prefer to get good stream instead of not flash support for web browser.

    Many thanks.

    Regards,

    #1448755

    Cynthia
    Keymaster

    Could you please contact our support team at support@reolink.com? They will help you solve the problem.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.