Forum Announcements and News Firmware Upgrade Firmware for B400/D400/B500/D500/B800/D800 Seems Broken

This topic contains 19 replies, has 4 voices, and was last updated by  Steve H. 2 weeks ago.

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • Author
    Posts
  • #1259362

    mcasey6747
    Participant

    Thank you gents. I was having the same issue. Wasn't sure if it was the NVR or the cameras as I did all of the firmware at the same time.

    #1275191

    john
    Participant

    I've updated the cameras to the latest version and everything seems to be just fine, thank you!

    #1276563

    Steve H.
    Participant

    @john: Please clarify – you were able to get the most recent firmware to work without disconnecting? If so, how? Or, did you downgrade to the previous version?

    #1277915

    john
    Participant

    First I upgraded the nvr as my model had a new update.

    I upgraded the firmware from here.

    On the cameras, I had them all downgraded to the 04/22/2020 firmware you mentioned and from that upgraded to the new firmware from here.

    I've gone through a few reboots with no issues. I had a feeling right away things were good as they came back up after the firmware update, whereas before they did not.

    John

    #1277995

    Steve H.
    Participant

    Ah, thanks for the reply. I'd missed that there were new firmware releases in the last couple of weeks.

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)

You must be logged in to reply to this topic.