Forum Software Reolink Mobile App Connection failed

This topic contains 6 replies, has 5 voices, and was last updated by  Cynthia 1 month ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #1284153

    victoria swift
    Participant

    Hi I'm getting a connection failed when loging onto the camera from the mobile app. A few of my friends are having the same issue with their cameras too. Is there a system problem?
    Thanks

    #1284229

    j hillmann
    Participant

    same here new Reolink on Android APP is crap ! heavy connection issues !

    • This reply was modified 2 months, 3 weeks ago by  j hillmann.
    #1285100

    Cynthia
    Keymaster

    Sorry for the inconvenience. Could you please submit this problem to https://reolink.zendesk.com/hc/en-us/requests/new? We need to check some details with you.

    #1290430

    Jose
    Participant

    Cynthia, I'm sure you are very, very sorry for the inconvenience, but the reality is that telling Support about any serious issue is useless. Days ago I wrote about my cameras had suddenly disappeared from the app and were replaced with ”My Device” ones (that is, inexplicably all configuration was lost). I told Support about it and all I got was ”it is a known problem” and ”R&D said they will fix it in the future” (!). Maybe related to this thread, last weekend I was unable to connect the cameras using the iOS app in a WiFi network, but at least I could use 4G or a Mac client. I told Support about this, but since then the situation has become worse because now the cameras are unreachable for any mean, 4G, iOS app or Mac client. Moreover, it occurs randomly: last night all worked fine again (for 4G at least), but this morning all is failing again, some cameras connect but not others, with no clear pattern. In the meantime the app now tells me that I can register the products (again?) to get the extended guarantee (!!). Last but no least, one camera seems to detect motion on time only in the right side of view field. Any person walking in the left area is ”detected”, so to speak, when his foot is already disappearing at the left margin of the picture. Support response? ”It might be the normal performance of this camera” (!!!). A ”half camera” I would say. So you are sorry, but I'm angry and disappointed because all the time wasted trying to get solutions or, at least, good answers to so many issues.

    #1292687

    Cynthia
    Keymaster

    For connection issues, because we don't know your camera model, we have no way to give specific suggestions here. Can you continue to contact our Support team? We will do our best to solve this problem for you.

    #1413366

    Pitt Town Peeps
    Participant

    Are there any solutions for this. It's happened for my cameras this week. Connection failed. First it was one camera now it's all 4!!

    #1414861

    Cynthia
    Keymaster

    Could you please contact our support at support@reolink.com to troubleshoot? They will help you solve the problem as soon as possible.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.