Forum Play & Say Program 4G Access Feedback

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Quella 2 years, 3 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #28143

    themszkoda
    Participant

    I’ve had several chances to connect to the Keen via 4G and have had very few problems. I’m using an iPhone 6s+.

    I’m on the Verizon network and have been able to connect the majority of the time without issue. A couple times (maybe 1-2 out of 100 connects) I have had issues saying login failed at least 3-4 times, but then it was able to connect after re-attempting. Closing the app and restarting it also seemed to solve any login issues as well. It didn’t seem like there was a specific reason that the login had failed and my home connection was up and stable at the time (my home connection is monitored).

    In testing over 4G today multiple times (6-7) I have not had a single issue with connection or login now. In fact, the login process seems significantly faster than my past attempts so I’m not sure if any updates have been made but I am seeing noticeable improvements.

    #28173

    Quella
    Participant

    @themszkoda are you using UID/UP2P as your connection option?  I cannot get access to the camera at all externally with these two disabled; even using a dedicated VPN that drops me onto the local networks with the camera.  I find that if I do have UID enabled as the connection option, I can access the unit.  Have you tried it using IP Address without UID?  Just curious.

    Currently deployed covering horse stables and home
    (01) - 16-port POE NVR
    (14) - RLC-410B POE
    (01) - RLC-423 POE
    (01) - RLC-C2
    (01) - RLC-Keen
    (01) - Argus

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.